Nad ekstremni enduro terene kjer ni oprijema, z novo mehko gumo Dunlop Geomax EN91 EX!

You are currently viewing Nad ekstremni enduro terene kjer ni oprijema, z novo mehko gumo Dunlop Geomax EN91 EX!

Dunlop je za vse, ki iščete maksimalen oprijem v klance predstavil nov model hard enduro gume Geomax EN91 EX. Sama zasnova temelji na v ZDA zmagovalni pnevmatiki Geomax EN91 in je zasnovana tako za profesionalne enduro voznike, ki tekmujejo na najbolj ekstremnih tekmovanjih, kot za vikend navdušence, ki želijo izboljšati izkupiček premaganih klancev na svojih enduro vožnjah.

Ta izjemno mehka pnevmatika obljublja ponuja izboljšan oprijem, zlasti na najbolj zahtevnih in spolzkih terenih, ter vrhunski oprijem na širokem spektru podlage. Zasnovana je bila za uporabo na dirkah, kjer predpisi ne zahtevajo pnevmatik, skladnih s pravili FIM.

Geomax EN91 EX ima brezkompromisno tekmovalno zmes za preizkušnje, ki zagotavlja vrhunski oprijem na izjemno zahtevnih in spolzkih terenih. Njen vzorec blokov vključuje višje bloke, ki pomagajo pri pridobivanju trakcije kjer je teren brez pravega oprijema, medtem ko zgradba izboljša absorpcijo s spremenjenimi lastnostmi karkase. Pri Dunlopu pravijo, da to zagotavlja boljše povratne informacije in nadzor. V nasprotju s standardom EN91 se plašč ponaša z večjo togostjo, kar omogoča boljši prodor na površino za večji oprijem.

Pnevmatika Dunlop Geomax EN91 EX se proizvaja za zadnje kolo, na voljo je v dimenzijah 140/80-18 in jo je mogoče kombinirati s katero koli sprednjo pnevmatiko Geomax 80/100-21 ali 90/90-21, odvisno od želja voznika in stanja terena. Geomax EN91 EX je za optimalno zmogljivost najbolje uporabljati s polnilno peno Dunlop Enduro.