Aprilia Racersdays – Lindauring 6. maj 2023!

You are currently viewing Aprilia Racersdays  – Lindauring 6. maj 2023!

Aprilia Slovenija v sodelovanju z ekipo Motoavantura.si pripravlja ekskluzivni testni dan za vse ljubitelje in lastnike znamke Aprilia. Pod strokovnim vodstvom boste varno okusili adrenalin, ki ga prinese le športna vožnja na dirkaškem asfaltu. Na stezo se boste lahko podali z vašo Aprilio in se naužili hitrosti in preizkusili kaj vse lahko ponudi vaš najljubši motocikel.

Zaradi lažje izvedbe in predvsem zato, da se boste ob druženju ljubiteljev znamke Aprilia odlično zabavali je nujna predhodna prijava na info@pvg.si kjer poleg vaših osnovnih podatkov kot so ime, priimek in naslov, nujno navedite tudi s kakšnim motociklom se boste udeležili dogodka. Te podatke organizator potrebuje samo zato, da vas umesti v ustrezno skupino in da pripravi vse potrebno za maksimalno nepozabno doživetje!

Pomembno! Na stezo boste lahko zapeljali vsi, ne glede na model, ki ga vozite.

Ker pa različni motocikli Aprilia ponujajo različne zmogljivosti je nujno, da vas razporedimo v različno hitre skupine. Vse to je izključno zaradi varnosti in maksimalnega užitka na stezi!

Pridružite se nam v soboto 6. maja na dirkališču Lindauring pri Lendavi kjer boste lahko preizkusili najnovejše motocikle Aprilia.

Na voljo vam bodo naslednji testni motocikli za vožnjo po dirkališču

RSV4 1100 Factory

Tuono 1100 Factory

RS 660

Tuono 660

RS 125 GP

Za testne  vožnje, ki bodo organizirane po cesti pa bodo na voljo tudi Tuareg 660, motocikli s prostornino do 125 ccm in eden najbolj zanimivih skuterjev, ki so vozni s kodo 125 –  SR 125 GT.

Ta dogodek je namenjen vam, ne glede na to, ali ste izkušen voznik ali šele začenjate svojo motoristično pot.

Strokovno usposobljeno osebje vam bo na voljo za vsa vprašanja in svetovanje. Dogodek je namenjen zabavi in preizkušanju motociklov, nikakor pa ne tekmovanju po stezi.

Posebni gost dogodka bo aktualni državni prvak v razredu Supersport 600 Enej Logar, ki bo na športnih motociklih Aprilia pokazal kako se na stezi vozi hitro in varno.

V primeru dežja se bo dogodek Aprilia #bearacer trackday 2023 prestavil na kasnejši termin.