Aprilia Tuareg 660 in Miran Stanovnik – ekskluzivna avantura za prve lastnike

You are currently viewing Aprilia Tuareg 660 in Miran Stanovnik – ekskluzivna avantura za prve lastnike

Aprilia Slovenija v sodelovanju z motoavantura.si omogoča nepozabno izkušnjo pustolovskega doživetja z Miranom Stanovnikom  – ekskluzivno za lastnike novega potovalnega enduro motocikla Tuareg 660.

Aprilia nadaljuje legendarno zgodbo, ki so jo začeli leta 1985, ko so prvič predstavili lahki avanturistični motocikel, ki je bil narejen na osnovi dirkalnika za rally Pariz – Dakar. Zato bodo prvim desetim kupcem omogočili, da spoznajo skrivnosti terenske vožnje osebno od ‘puščavskega lisjaka’ ki je v svoji dirkaški karieri dirkal v praktično vseh puščavah sveta.

Z Miranom Stanovnikom se boste najprej spoznali z osnovami terenske vožnje in maksimalno izkoristili izjemen potencial, ki ga ima Tuareg 660. Po treningu na poligonu se boste pod njegovim vodstvom odpeljali na avanturo, ki vas bo tako navdušila, da nikoli ne boste prenehali z odkrivanjem novih krajev in domov prišli z nepozabno zgodbo.

Aprilia Tuareg 660 je odličen vsestranski potovalni enduro za 11.990 EUR.

Doživetje s Tuaregom 660 je zasnovano tako, da lahko sodelujejo lastniki novega adventure motocikla ne glede na nivo znanja in izkušenj.

Rezervirajte testno vožnjo pri najbližjem pooblaščenem trgovcu Aprilia ali na www.aprilia.com in se prepričajte sami o tem kar zmore Tuareg 660 na cesti in izven nje!

Na kratko o motociklu s katerim boste odpeljali avanturo:

APRILIA TUAREG 660 – NAJBOLJŠE IZ OBEH SVETOV

Močan dvovaljni motor z 80 KM iz modela RS in Tuono 660 se zelo dobro znajde na cesti…
…in na terenu.

Tehnične rešitve, zasnovane za zmogljivost in občutek

V industriji, ki je vezana na kompromise vožnje po vseh terenih, Tuareg 660 vozi po svoji poti, ki ponuja zmogljivosti v vseh pogojih in pristno pustolovsko izkušnjo.

To je čar platforme Aprilia 660 na kateri sta narejena Tuno in RS – lahka, inteligentna, popolna in izjemno učinkovita. Tuareg je narejen tako, da združuje najboljše iz obeh svetov. Tako s ceste kot s terena. Zato vam omogoča največji nadzor nad asfaltom in umazanijo, bodisi v sedečem ali stoječem stilu vožnje. Zahvaljujoč značilnim tehničnim rešitvam, ki ustrezajo vaši želji po raziskovanju se izkaže v vseh situacijah.

KER ZABAVA NI MALA MALICA!

Umazanija, prah in voda – potrebujete še kaj drugega za zabavo? Da: novi Tuareg 660.

Končno je čas, da ga vidimo v akciji na prostem. Tuareg vam lahko v svojem naravnem habitatu pokaže, kaj zmore in končno se lahko vrnete k pravi zabavi!

Tuareg: ponuja avanturo od leta 1985.

Miran Stanovnik – puščavski lisjak

Našega najuspešnejšega dirkača na legendarnem rallyju Dakar verjetno ni potrebno posebej predstavljati, pa vseeno malo osvežimo spomin:

Miran Stanovnik na reliju Dakar v puščavi Atakama. Foto: David Stropnik

Svoje avanturistične podvige je začel v tekmovanju Camel Trophy kjer je tudi pridobil licenco inštruktorja terenske vožnje. Nato ga je pot zanesla v motokros in na najtežjo dirko na svetu, na zloglasni reli Dakar kjer je nastopil kar 18-krat v konkurenci motoristov. V svoji bogati karieri dirkača je osvojil številna priznanja in zmage v kategorijah marathon, med največje dosežke pa zagotovo sodi drugo mesto na dveh etapah v generalni razvrstitvi, kar se še danes zdi nepojemljivo. Svoje bogate izkušnje in znanje sedaj predaja vsem motoristom, ki želijo izboljšati svojo vožnjo na terenu. 

Promocijska partnerska objava z Aprilia Slovenija