BMW Motorrad – Kolekcija oblačil in moto opreme 2023

You are currently viewing BMW Motorrad – Kolekcija oblačil in moto opreme 2023

Ko gre za vožnjo z motorjem, ni vremena, ki bi bilo premočno, prehladno ali prevroče, vse je odvisno od prave obleke. BMW Motorrad je ta izziv sprejel že pred več kot 40 leti in leta 1978 kot prvi proizvajalec motornih koles na svetu predstavil lastno popolno opremo za voznika, ki je dopolnjevala že uveljavljeno čelado BMW Motorrad. Takrat je bila oprema še vedno izdelana iz impregniranega govejega usnja, vendar je bila že opremljena z zaščitnimi dodatki in varnostnimi odsevniki za večjo vidljivost ponoči. Lahko rečemo, da se je s tem začela edinstvena zgodba o uspehu kot je motociklizem do tedaj še ni poznal.

Največja ponudba opreme za voznike motornih koles na svetu.

V naslednjih desetletjih je BMW Motorrad dosledno sledil svojemu cilju, da bi vožnja z motornim kolesom postala čim bolj varna in udobna ter hkrati modno privlačna in elegantna. Danes ponuja neprimerljivo ponudbo opreme za voznike, ki presega vse proizvajalce motornih koles – vedno ga je gnala želja razvijalcev, da bi obstoječe izdelke še izboljšali in razvili nove inovativne rešitve, s katerimi bo vožnja z motornim kolesom še bolj zabavna in brezskrbna.

Več kot 100 novih izdelkov opreme za motoriste za sezono 2023.

BMW Motorrad za prihajajočo sezono predstavlja kolekcijo opreme in oblačil 2023 z več kot 100 novimi izdelki, od čelad, rokavic in škornjev do oblek za motoriste, jaken, hlač, vsakdanjih oblačil, funkcionalnih oblačil in dodatkov. Razvili so jo motoristi za motoriste. Z navdušenjem, strastjo in veliko ljubeznijo do funkcionalnih podrobnosti in elegantnega oblikovanja. Opremo si lahko ogledate v pooblaščenih prodajnih salonih BMW Motorrad v Sloveniji.

Čelade

Naj bo športna, vintage ali klasična oblika, integralna ali jet čelada – izbira motorističnih čelad BMW je ogromna in praktično ne pušča nikogar brez izbire. Za sezono 2023 je bila barvna paleta pri številnih modelih bistveno razširjena.

Poleg tega nova športna integralna čelada Xomo Carbon dokazuje, da izjemna zaščita ni nujno neudobna. Ima zaščitno školjko iz kompozita, oziroma ogljikovih vlaken in številne udobne dodatke, kot so 3D-oblikovane ličnice, sistem enostavnega prileganja za vse, ki nosijo očala, ergonomski sistem vizirja s funkcijo mehkega zapiranja in snemljiv pokrov brade.

Oblačila, jakne in hlače

Zbirka Gear & Garment Collection 2023 ponuja tudi široko paleto kompletnih oblačil, jaken in hlač, ki ponujajo številne možnosti za vsak okus in želje. Naj bo to dirkaška enodelna obleka, klasična kombinacija jakne in hlač, usnje ali tekstil ali oboje skupaj, športno moderen, klasičen ali vintage videz – poskrbeli so za vsako željo.

Nova jeans jakna “RoadCrafted 100 Years” združuje klasičen videz in visoko raven varnosti ter obeležuje 100 let BMW Motorrad. Posebna izdaja ima velik napis BMW Motorrad na hrbtni strani in zgodovinski logotip BMW Motorrad na rokavu. Na obrabo odporna tkanina iz džinsa in ščitniki za upogibanje zmanjšujejo nevarnost poškodb.

Jakna “Schwabing” je prav tako posvečena 100. obletnici podjetja BMW Motorrad. Posebna izdaja s svojim videzom iz linije ”heritage” oživlja klasiko v novem dizajnu. Tradicionalne dvojne črte in klasični logotip BMW prikazujejo vizualne poudarke. Učinkoviti vgrajeni ščitniki pod visokokakovostnim usnjem na ramenih in komolcih zagotavljajo visoko raven varnosti.

Velik del kolekcije opreme in oblačil 2023 je v celoti posvečen modelu BMW GS. Novo jakno “GS Adrar” odlikuje zapuščina rallyja, je optimalno prilagojena za uporabo pri visokih temperaturah in ponuja številne možnosti prezračevanja. Lahka jakna je opremljena z NP3 ščitniki na ramenih in komolcih ter NP3 ščitnikom na hrbtu. Usnjeni dodatki na komolcih in ovratniku so še posebej kakovostni detajli. Seveda so na voljo tudi ujemajoče se hlače.

Funkcionalna oblačila in oblačila za prosti čas

Poleg tradicionalne opreme za motoriste ponuja kolekcija Gear & Garment Collection 2023 tudi veliko funkcionalnih in vsakdanjih oblačil ter dodatkov.

Na primer jopič “HighViz”, ki zaradi odsevnih materialov in privlačne barve drastično izboljša vidljivost v cestnem prometu in poveča varnost. Praktično: telovnik se dobro prilega in ne plapola v vetru. Nosite ga lahko čez vse jakne in obleke BMW Motorrad, zaradi majhne velikosti pakiranja pa ga je mogoče enostavno pospraviti.

Po drugi strani pa sta jopič “Quilt”, lahka, tkana jakna s kapuco s prešivanjem in potiskom na sprednji strani, in udobna “Zip-Hoodie GS” z zadrgo in velikim potiskom na zadnji strani idealna za nošenje zvečer po veliki turi.

Vse o kolekciji BMW Motorrad 2023 najdete na www.bmw-motorrad.si

#bmwmotorrad #makelifearide #bmwmotorradstyle