Iščete kakovostno predelavo vzmetenja za boljše rezultate na dirki ali več udobja in varnosti? WP SUSPENSION je sedaj prisoten tudi v Sloveniji!

You are currently viewing Iščete kakovostno predelavo vzmetenja za boljše rezultate na dirki ali več udobja in varnosti? WP SUSPENSION je sedaj prisoten tudi v Sloveniji!

MotoXgeneration je v mesecu februarju postal uradni pooblaščeni prodajalec in serviser za blagovno znamko WP SUSPENSION v Sloveniji kar je odlična novica za vse, ki se zavedate kako pomemben je dober stik koles s podlago in kaj pomeni moč motorja, ki jo nadzira vrhunsko vzmetenje.

WP SUSPENISON verjetno ni potrebno posebej predstavljati, saj gre za vodilno blagovna znamka v svetu motociklizma. Čeprav imajo že več kot 50-letno tradicijo v zadnjem obdobju njihovo delo spremljamo prek tovarniških dirkalnikom KTM za MotoGP, ko govorimo o dirkah na asfaltu in prek dirkalnikov KTM ter Husqvarna za enduro, motokros in rally.

Brad Binder je takole drvel prvi zmagi naproti. Foto: KTM

S svojimi produkti opremljajo največjega proizvajalca motociklov v Evropi KTM A.G., ki je tudi lastniško povezan z WP SUSPENSION. Opremljajo tako motocikle od 125 do 1290 kubičnih centimetrov, torej v vseh kategorijah proizvajalcev KTM, Husqvarna in Gas Gas. Od športnih, naked, potovalnih adventure, enduro in motokros motociklov. Opremljajo tudi male športne motocikle za kros, ki so namenjeni najmlajšim.

V bogati ponudbi najdete vzmetenje in komponente za vse, ki si želite izboljšati svoje motocikle.

WP vzmetenje najdemo na vseh vrstah motociklov znamke KTM, Husqvarna in GasGas kot prvovgradnjo. Foto: KTM

Naj si bo za športno vožnjo po drikališču ali za udobnejše potovanje na drug konec sveta. V ponudbi imajo predelave in dodatke za izboljšanje voznih lastnosti tako za japonske kot evropske motocikle.

Tovarniška Husqvarna za superkros. Foto: Husqvarna


Pri MotoXgeneration, sicer uradnem trgovcu motociklov Husqvarna vam nudijo svetovanje, prodajo, servis, obnovo in nastavitev vseh izdelkov WP SUSPENSION.

Servis vzmetenja. Foto: MotoXgeneration

Podjetje WP SUSPENSION je bilo ustanovljeno leta 1977 v mestu Malden na Nizozemskem. Kot zanimivost se lahko izpostavi, da je WP razvil prvo upside-down fork (USD) in ga umestil v serijsko proizvodnjo. Z omenjenim vzmetenjem so leta 1984 osvojili prvi naslov svetovnega prvaka v motokrosu. Do tega zgodovinskega dosežka jim je pomagal Heinz Kinigadner, na tovarniškem dirkalniku KTM v kategoriji do 250ccm.

This Post Has One Comment

Comments are closed.