Brezplačna delavnica varne vožnje za motoriste – takole lahko privarčujete in naredite nekaj za svojo varnost!

You are currently viewing Brezplačna delavnica varne vožnje za motoriste – takole lahko privarčujete in naredite nekaj za svojo varnost!

Pri Zavarovalnici Triglav imajo že dolgoletne izkušnje z izvajanjem preventivnih aktivnosti za varnost motoristov. Zato so se zaradi velikega zanimanja za prvo delavnico, ki je bila 7. maja, ponovno odločili, da pripravijo 2. delavnico letos, ki bo v nedeljo 3. septembra v AMZS Centru varne vožnje Vransko. Izmed vseh, ki niso bili izžrebani za prvo delavnico in vseh, ki boste do 20. avgusta letos sklenili zavarovanje za vaš motor in dodali soglasje za GDPR (da vas bodo lahko obvestili o žrebanju) za vaš motor pri Zavarovalnici Triglav, bodo izžrebali kar 300 udeležencev za brezplačno delavnico varne vožnje.

Triglav delavnica za motoriste bo v nedeljo 3. septembra v AMZS Centru varne vožnje Vransko.

Zakaj je tečaj na Vranskem tako koristen?

Znanja in spretnosti, ko govorimo o vožnji z motociklom in njegovem obvladovanju ni nikdar preveč. Ni važno kaj vozite, kako velik ali zmogljiv motocikel imate in prav tako ni važno koliko let že imate izpit za motor.

Sam sem ravno lansko jesen osvežil znanje v tem največjem in najmodernejšem centru varne vožnje pri nas (in tudi daleč naokrog) pa sem motorist že več kot 30 let! Ne boste verjeli,… priznam, da sem se kljub mojim izkušnjam naučil marsikaj novega. Tudi zato motoristom, ki se vozijo po cesti, vedno svetujem naj se čim prej udeležijo dobrega tečaja varne vožnje, kot je ta v AMZS centru.

Oglejte si, kako je bilo na delavnici za motoriste z Zavarovalnico Triglav pred enim letom:

Kaj ponuja tečaj varne možnje Zavarovalnice Triglav?

Na Vranskem se boste torej naučili, kako suvereno obvladovati svoj motor v kritičnih situacijah na različnih asfaltnih podlagah. Preizkusili boste tudi kako višja hitrost neverjetno podaljša zavorno pot in kako pravilno zavirati na različnih podlagah in preprečiti prometno nesrečo.

Pod budnim očesom inštruktorjev se boste naučili pravilno, varno in z ustrezno hitrostjo speljati ovinke in tudi kako sredi ovinka popraviti linijo z uporabo zadnje zavore!

Zadnja zavora ni nekaj česar se moramo motoristi bati kot žal mnogi še vedno zmotno mislijo. Zadnja zavora nam olajša vožnjo v ovinkih in bistveno izboljša varnost.

Zavarujte pri Zavarovalnici Triglav in s tem sodelujte v žrebanju. Z malo sreče boste tako prišli do novega znanja brezplačno.

Svoj motocikel lahko zavarujete pri svojem agentu, v kateri od poslovalnic ali kar preko spleta kar je prav tako hitro in enostavno!

V kolikor boste svoj motocikel prvič zavarovali pri Zavarovalnici Triglav, potrebujete:

  • znamko, model in tip motocikla
  • VIN številko, oziroma številka šasije
  • davčno številko
  • trenutno stanje števila prevoženih kilometrov
  • številko predhodne zavarovalne police, če želite prenesti bonus

Za sklepanje zavarovanja prek spletnega mesta boste seveda nujno potrebovali še plačilno kartico.

#zavarovalnicatriglav #vsebovredu #AMZS #triglav #zavarovanje #CVV

Foto: Kristijan Vatovec in Peter Kavčič