Moto Guzzi V100 in Ewan McGregor skupaj na ”naslednje potovanje” v odličnem video spotu

You are currently viewing Moto Guzzi V100 in Ewan McGregor skupaj na ”naslednje potovanje” v odličnem video spotu

Novi film, ki ga je predstavil Moto Guzzi pripoveduje o McGregorjevi globoki strasti do italijanske blagovne znamke in njihovih motociklov. Če morda še ne veste je slavni igralec velik ljubitelj te kultne italijanske znamke. “On To The Next Journey” pa je pravo filmsko delo, posneto v 35 mm formatu na čudovitih cestah Kalifornije s kinematografijo, ki spominja na velike hollywoodske filme.

V videu kampanje Moto Guzzi V100 Mandello nastopa pravi ljubitelj Moto Guzzija: Ewan McGregor vso svojo karizmo in pristnost motorista vloži v pripoved o strastnem odnosu, ki ga veže z Moto Guzzijem.

https://www.youtube.com/watch?v=1QEAi0j2bdE

“Ko sem se z V100 vozil na pacifiški avtocesti, je bilo to resnično vznemirljivo doživetje, saj je to zelo edinstveno kolo – športno, a hkrati udobno, kot nalašč za dolgo vožnjo. V svojem bistvu je še vedno popolnoma Moto Guzzi in prav to je pri njem tako čudovito, da jim je uspelo oblikovati sodobno tekočinsko hlajen motor, ki še vedno deluje kot Guzzi,” je pojasnil McGregor.

Film, ki je bil posnet na različnih lokacijah v Kaliforniji v režiji Duncana Winecoffa, je zaradi pripovedi, ki razkriva globoko naravo vezi med človekom in motorjem, prava ljubezenska izpoved motociklu. Gre za produkcijo z močnim avtobiografskim pridihom, ki pripoveduje o potovanju kot metafori za življenje. Človek, ki je nenehno razpet med preteklostjo in sedanjostjo, gradi svojo identiteto v povezavi s predmeti in spomini, ki predstavljajo prtljago, s katero prečka svoje življenje in se projicira v prihodnost.

Hkrati je najnovejši model V100 Mandello vrhunec več kot stoletne zgodovine, bogate z inovacijami in obrtniškim znanjem, je Moto Guzzijev motocikel prihodnosti, zasnovan in zgrajen na trdnih temeljih edinstvene zgodovine.

Peter Kavčič

Foto: Moto Guzzi