Motorji BMW po ugodnejši ceni

You are currently viewing Motorji BMW po ugodnejši ceni

Bliža se konec leta in običajno je to čas, ko trgovci ponudijo ugodne pogoje za motocikle iz zaloge. Res je, BMW ni poceni saj gre za prestižno znamko, ki nam je v svet motociklizma pripeljala ogromno revolucionarnih novosti, poleg tega pa se ponašajo s paleto motociklov, ki so izjemno priljubljeni.

Daleč na prvem mestu je seveda kralj med potovalnimi enduro motocikli, veliki R 1250 GS. Kaj vse točno imajo na zalogi boste sicer morali preveriti v njihovi trgovski mreži, torej v Grosupljem pri Avtovalu ali pri Selmarju v Celju in Mariboru. Lahko pa obiščete spletno stran BMWMotorrad in si ogledate ponudbo v različnih segmentih in izbirate med vsemi modeli, ki so na voljo in se dogovorite za nakup motocikla ali skuterja po vaših željah z dobavo v naslednjem letu.

BMW R 1250 GS je najbolj prodajan motocikel BMW.

Samo, da spomnimo. Najbolj priljubljeni BMW R 1250 GS stane od 20.171 evrov naprej, najcenejši G 310 GS 6.400 evrov, vstopni model v velike potovalne enduro motocikle BMW F 750 GS pa 10.250 evrov. Dober a nekoliko spregledan BMW F 850 GS se začne pri 12.950 evrih kar je veliko motorja za ta denar.  

Akcija kjer vam garantirajo ceno in podarijo 500 evrov!

Kljub inflaciji vam ob sklenitvi pogodbe o nakupu do konca leta pri BMW Motorrad Slovenija zagotovijo trenutno ceno novega motornega kolesa. Povrhu pa vam podarijo še lepo presenečenje –  darilni bon oziroma vavčer v višini 500* EUR, vključno z DDV, ki velja od sklenitve kupoprodajne pogodbe! Lahko ga unovčite za dodatno opremo, oblačila ali dodatke.

BMW tudi pri motoristični dodatni opremi ne varčuje s kakovostjo, njihova oprema velja za eno najboljših v svetu motociklizma.

#BMWMotorrad #MakeLifeARide

Ponudba velja do konca letošnjega leta

Ob tem naj omenimo, da vavčer velja le ob predložitvi sklenjene pogodbe o nakupu novega motornega kolesa med 1.11.2022 in 31.12.2022!

Vsebino omogoča BMW Motorrad Slovenija