Z aplikacijo EasyPark do prostega parkirnega mesta brez stresa

You are currently viewing Z aplikacijo EasyPark do prostega parkirnega mesta brez stresa

Z mobilno aplikacijo EasyPark bo stresnega iskanja prostega parkirnega mesta konec. Parkirišče za vaš avto ali motocikel lahko poiščete kar preko telefona, plačate pa hitro in le toliko, kolikor dolgo parkirate.

Nič več iskanja parkirišča in drobiža za plačevanje

Tudi vi radi parkirate čim bližje cilju? Ne veste, kako dolgo boste ostali in koliko ur parkiranja plačati v naprej, pa še drobiža nimate dovolj? To je nekaj kar se na moto izletih ali pogosto dogaja. Rešitev, ki jo poznajo v tujini je sedaj na voljo tudi pri nas.

Takole izgleda aplikacija EasyPark na telefonu

Vse te težave lahko reši mobilna aplikacija EasyPark, najbolj uporabljana aplikacija za parkiranje v Evropi. Z njo parkirišče poiščete, plačate pa samo toliko, kolikor časa parkirate – če ste plačali premalo, ker bi radi parkirali dlje časa, lahko parkirnino tudi podaljšate. V kolikor pa predčasno odpeljete iz parkirnega mesta, vam aplikacija javi, da vam je povrnila preostanek denarja. Tako prihranite čas in denar.

EasyPark kot prva takšna aplikacija od leta 2018 na voljo tudi v Sloveniji in kmalu lahko postane vaš pravi zaveznik v bitki s časom, iskanjem parkirišča in drobiža.

Kako naj uporabljam EasyPark?

EasyPark je v mnogih evropskih državah dobil naziv »najboljša aplikacija za parkiranje«. Uporaba je namreč preprosta:

  • aplikacijo prenesete v svoji mobilni trgovini,
  • ustvarite svoj račun – vpišete svoje podatke (registrsko tablico in podatke za plačilo),
  • poiščete kraj, kjer bi želeli parkirati (v Sloveniji in celi Evropi),
  • poiščete parkirišče, ki je najbližje vašemu cilju,
  • parkirnino plačate kar preko telefona – parkomata ne boste več iskali,
  • ker lahko na določenih parkiriščih plačate le toliko, kolikor porabite (recimo 20 minut), je parkiranje z EasyPark aplikacijo tudi cenejše,
  • če ste se ušteli pri urah, lahko kadar koli od koder koli parkirnino tudi podaljšate.

Greste za konec tedna na obalo, Bled ali čez mejo? Uporabite EasyPark!

S pomočjo aplikacije EasyPark trenutno lahko poiščete parkirišče, ga plačate in podaljšate v naslednjih slovenskih mestih in turističnih središčih kot so: na Ptuju, v Mariboru, Slovenj Gradcu, Grosuplju, na Bledu, Bovcu, Škofji Loki, Tržiču, Kranjski Gori, Bohinju, Kobaridu, Komnu, Kopru, Sežani, Izoli, Piranu, Luciji, Portorožu, Fiesi in Seči.

EasyPark odlično pokriva tudi parkirišča v tudi v drugih evropskih državah in sosednjih Avstriji in Italiji– z aplikacijo dobite dostop do milijonov parkirnih mest. Tako lahko z eno aplikacijo iščete parkirišča, plačujete in podaljšujete parkirnino – kamor koli se boste odpravili.

Varno, hitro, enostavno in ceneje

Zaradi vedno večjega števila električnih dvokoles bo aplikacija koristna tudi za iskanje polnilnic s parkiriščem. Foto: Honda

Aplikacija EasyPark vam zares lahko olajša življenje, saj je iskanje parkirišča lahko zares stresno. Je izredno preprosta za uporabo, prihrani vam veliko časa in tudi denarja (na nekaterih parkiriščih lahko plačate samo toliko, kolikor dejansko porabite – recimo le 20 minut). Vaši podatki (o avtomobilu in plačilni podatki) so popolnoma varni, na voljo pa vam je tudi center za pomoč uporabnikom in odgovori na vsa pogosta vprašanja.

O skupini EasyPark

Njihove nagrajene pametne storitve vse od leta 2001 pomagajo voznikom poiskati in plačati parkirni prostor, ki ga danes lahko najdejo v več kot 2200 mestih, v več kot 20 državah. A njihovo poslanstvo se ne ustavi pri tem. Gledano širše, inovativna tehnologija pomaga podjetjem, upravljavcem in mestom pri upravljanju, načrtovanju in organizaciji parkirišč. Skupina EasyPark poenostavlja urbano življenje  – z vsakim parkirnim mestom, korak za korakom. V kratkem pa lahko pričakujemo še dodatno širitev, saj so sklenili namero o prevzemu družbe Park Now, ki je sicer v lasti skupine BMW in Daimler Mobility A.G.

Za več informacij obiščite www.easyparkgroup.com in www.easypark.si.