Android AutoTM je sedaj lahko integriran z velikim potovalnim enduro motociklom Honda CRF1100L Africa Twin

You are currently viewing Android AutoTM je sedaj lahko integriran z velikim potovalnim enduro motociklom Honda CRF1100L Africa Twin

Lastniki afriških dvojčkov Africa Twin in ‘Adventure Sports’ bodo lahko v prodajnem salonu Honda namestili novo opremo, ki omogoča uporabo sistema Android Auto, ki se poveže s pametnim telefonom uporabnika. Z jasnim vizualnim prikazom in enostavnimi glasovnimi ukazi olajša dostop do navigacije Google Maps ™ in vaših najljubših aplikacij za glasbo, medijev in sporočil.

Africa Twin – legendarno ime za novo dobo

Da na kratko osvežimo še novejšo zgodovino modela Honda Africa Twin:  To legendarno ime je Honda vrnila v ponudbo leta 2016 kot povsem novi model z uradno oznako CRF1000L Africa Twin. S svojim edinstvenim videzom, nezahtevnim in uporabnim vrstnim dvovaljnim motorjem ter vzmetenjem prirejenim za udobno terensko in cestno vožnjo, se je motocikel izkazal kot dostojni naslednik imena Africa Twin. Gre za pravi sodobni in vsestransko uporabni potovalni enduro.

Večji motor in novi TFT zaslon

Velik barvni zaslon, ki je kot zaslon pametnega telefona je Africa Twin dobila ob zadnji prenovi. Foto: Honda
Navigacijo lahko upravljate prek pametnega telefona. Foto: Honda

Leta 2019 so prostornino motorja povečali z uvedbo modelov CRF1100L Africa Twin in Africa Twin ‘Adventure Sport’, kar je prineslo 7-odstotno povečanje končne moči, skupaj z občutnim zmanjšanjem teže in številnimi tehničnimi novostmi, ki vozniku prinašajo varnost in vsestransko uporabnost v vseh pogojih vožnje. Leta 2020 je bil hondin Afriški dvojček najbolje prodajan Hondin motocikel s prodajo več kot 10.000 enot.

Širitev povezljivih sistemov na novejše modele

Nov sistemom AutoTM prinaša dodaten element, ki bo zanimiv vsem lastnikom modela Africa Twin. Z rešitvami povezljivosti, ki so zdaj na voljo na hondinih modelih: GL1800 Gold Wing, Africa Twin, CB1000R, Forza 750, X-ADV in Forza 350, Honda kaže svojo močno zavezanost k večjemu udobju in vsestranski uporabnosti omenjenih modelov po vsej Evropi.

Za podrobnosti o razpoložljivosti Android Auto obiščite uradno spletno mesto Android: https://www.android.com/auto/