Aprilia all stars 2023 bo v soboto 27. maja v Misanu. Vabljeni v družbo MotoGP dirkačev!

You are currently viewing Aprilia all stars 2023 bo v soboto 27. maja v Misanu. Vabljeni v družbo MotoGP dirkačev!
default

Zadnja sobota v maju je datum, ki si ga morate označiti v koledarju, da ne boste imeli drugih načrtov. Dogodek bo potekal na dirkališču Misano, ki bo tudi letos gostilo Aprilijino veliko zabavo s svojimi motocikli in nekdanjimi ter aktualnimi dirkači razreda MotoGP in Superbike. Tam bo tudi ekipa Motoavantura.si!

To bo dan praznovanja za ljubitelje motociklizma. Vstop na dirkališče Misano Adriatico bo po tradiciji brezplačen. Ponudba motoristične pa zabave je primerne za vse. Letos pa bo bogatejša kot kdaj koli prej. Če si želite spoznati MotoGP dirkače v živo in se z njimi celo zapeljati po stezi je to enkratna priložnost, ki je letos ne boste dobili nikjer drugje.

Skupinska vožnja z največjimi trenutnimi zvezdami dirk MotoGP in legendami moto dirkanja.

Pravzaprav je urnik poln dogodkov, ne le na asfaltni stezi, temveč tudi zunaj nje, zahvaljujoč območju, ki je v celoti namenjeno terenski vožnji in Tuaregu 660. Inštruktorji podjetja Enduro Republic vam bodo na voljo, da z vami delijo skrivnosti terenske vožnje z modelom Tuareg 660, tako kot to počnejo na dnevih Tuareg Experience, ki jih podjetje Enduro Republic organizira na nekaterih najlepših lokacijah za enduro motorje, vključno s severno Afriko.

To bo dan nepozabne zabave, na katerem bo javnost prava protagonistka praznovanja ene najbolj zmagovitih blagovnih znamk motociklizma, njene dediščine in njenih prvakov.

Dogodka se bodo udeležili vsi dirkači Aprilia Racing, ki tekmujejo v MotoGP in na terenu: Aleix Espargaró, Maverick Viñales, Lorenzo Savadori, letos pa tudi Miguel Oliveira in Raúl Fernandez, dirkača ekipe Aprilia Racing RNF.

Prisotna bosta tudi Jacopo Cerutti in Francesco Montanari iz mlade ekipe Aprilia Racing, ki je ob svojem debiju na dirkalniku Tuareg 660, ki sta ga prilagodila GCorse in Aprilia Racing, zmagala v italijanskem motorističnem rally prvenstvu. Poleg tega bodo zraven seveda tudi nekdanji prvaki, ki so s svojimi zmagami poskrbeli, da je Aprilia postala italijanska in evropska znamka z največ zmagami na dirkah za Veliko nagrado svetovnega prvenstva, kot so Max Biaggi, Loris Capirossi in mnogi drugi, vsi veseli in pripravljeni na srečanje z navijači.

Si želite spoznati te mojstre dirkanja v živo? Pridite v Misano!

Razstavljeni bodo Aprilijini dragulji – dirkalni motocikli, ki so proizvajalcu iz Benečije prinesli 54 naslovov prvaka, ter trenutna ponudba motociklov. Seveda bodo vsi aktualni motocikli na voljo za testne vožnje tudi na lokalnih cestah.

Obljublja se, da bo urnik izjemno poln in zasnovan tako, da bo javnost v paddocku vključena v izjemen niz dejavnosti, vse ob zvokih Radia Deejay in M2O, ki sta prisotna v Misanu.

Vsi dirkači, ki bodo prispeli na svojih motociklih Aprilia, bodo absolutne zvezde najbolj vznemirljivega trenutka, velike skupinske vožnje s prvaki, ki se bo letos nadaljevala tudi zunaj steze, da bo veliki finale še bolj spektakularen.

Peter Kavčič

Foto: Aprilia

This Post Has One Comment

Comments are closed.