Test – KTM 890 Adventure R

You are currently viewing Test – KTM 890 Adventure R

KTM 890 R je motor, ki v rokah izkušenih enduro voznikov zmore neverjetno veliko, ko govorimo o terenski vožnji. Seveda pa gre vseeno za motocikel, ki sodi v razred potovalnih enduro motorjev. Za najbolj ekstremne voznike pa so naredili celo izvedbo Rally!

KTM sicer ponuja cenejši in nekoliko manj radikalni potovalni enduro 790 Adventure, ki ga uvrščamo v višji srednji razred, ki je lansko leto doživel prenovo, a vseeno v osnovi ostaja zanimiv, lahkoten in nezahteven tudi za vse, ki iščejo motor z nizkim sedežem.

KTM 890 Adventure R je bolj za ekstremne voznike

Od osnovnega modela se razlikuje po dodatnih zaščitah in ojačitvah ter predvsem po resni terenski rabi namenjenemu vzmetenju WP, ki je seveda polno nastavljivo. To ni test aktualnega modela, ki je bil predstavljen lani ampak letnik 2021 in je imel za sabo že več kot 30.000 kilometrov. Ker ste me mnogi spraševali kako se pelje, po tem ko ste videli video reportažo in zadnje moto avanture v Maroku lani decembra, sem se odločil, da zberem skupaj nekaj akcijskih posnetkov in ga predstavim skozi moje oči. Verjetno se vidi, da sem z njim zelo užival.

O tem kaj vse prinaša novi, torej aktualni model pa poglejte na www.motoavantura.si #motoavantura #adventure #motovlog #ktmadventure890r #ktmadventure #maroc #maroko #sahara #mototest #test