Srečanje z zvezdniki MotoGP in testne vožnje – Aprilia All Stars 2024 bo v Misanu 8. junija!

You are currently viewing Srečanje z zvezdniki MotoGP in testne vožnje – Aprilia All Stars 2024 bo v Misanu 8. junija!

Dogodek Aprilia All Stars se vrača! Veličasten festival za ljubitelje motošporta in motociklov Aprilia ponuja edinstven dan neverjetnih motorjev in legendarnih šampionov. Dirkališče Misano bo gostilo MotoGP zvezdnike v soboto 8. junija.

Če ste vsaj malo ljubitelj dirk MotoGP in WSBK in če vam imena kot so Max Biaggi, Aleix Espargaro, Maveric Vinales blizu si označite ta datum na koledarju. Tako blizu svetovnim zvezdam najhitrejših moto dirk ne boste prišli tako zlahka kot prav tu, na tem dogodku.

Edinstvena priložnost in to popolnoma brezplačna, da iz prve roke vidite in uživate v zmogljivosti na stezi veličastnih strojev Aprilia RS-GP, ki sodelujejo v prvenstvu MotoGP, in se čisto od blizu srečate z vozniki.

Kot vedno bodo najsvetlejše zvezde dirkači Aprilie Racing, Aleix Espargaró , Maverick Viñales , Lorenzo Savadori , Miguel Oliveira in Raúl Fernández , tekmovalci MotoGP. Šampioni, ki bodo protagonisti, ne samo na stezi, temveč bodo po tradiciji Aprilia All Stars dogodka tudi med navijači v paddocku. Z njimi boste lahko proslavili Aprilio, evropsko znamko z največ zmagami v svetovnem prvenstvu GP motociklističnih dirk. Kar 297 jih imajo do danes! Aktualnim MotoGP dirkačem bodo delali družbo vsi velikani zgodovine Aprilie, na čelu s šestkratnim svetovnim prvakom Maxom Biaggijem.

Aprilia Tuareg, ki je osvojila Afriko bo tudi tam!

Nekaj ​​novega za tokratno izdajo bo sodelovanje Jacopa Ceruttija in Francesca Montanarija, svežega po zmagoslavnem debiju na dirkalni Aprilii Tuareg na dirki prek Sahare, ki pelje po trasi nekdanjega relija Dakar – Africa Eco Race.

Cerutti, ki je afriško dirko vodil od starta do cilja, in Montanari se bosta prav tako srečala s svojimi oboževalci v prazničnem in neformalnem vzdušju Aprilie All Stars, kjer bosta pokazala čudovito Aprilio Tuareg s katero sta se spopadla s puščavo.

Kot vedno bo Aprilia All Stars vsestranski festival za oboževalce in vso družino. V Paddocku bo živahno, na voljo bodo testne vožnje po cestah okoli Riminija, vse brezplačno. Na ogled bodo tudi motocikli kot tudi, ki so zgradili sloves italijanske znamke, ki si jo mora ogledati vsak navdušenec.

Glasba Radia DeeJay bo poskrbela za dobro vzdušje. Zanimiva bo tudi razstava “ Aprilia vista dall’Oriente ”, s spektakularnimi fotografijami japonskega fotografa Akija Kusuda, popolno potopitvijo v svet dirkanja, ki pripoveduje zgodba o zavzetosti Aprilie v prvenstvu MotoGP.
Na voljo bodo tudi prostori za eSport, nakupovanje in seveda za pogostitev.