Aprilia Tuareg – nove barve za 2024

You are currently viewing Aprilia Tuareg – nove barve za 2024
Couple walking in Sahara desert at sunset. View from behind, nature background. Travel, freedom and wanderlust concept.

Izredno vsestranski in v redakciji Motoavantura.si priljubljen potovalni enduro srednjega razreda, prihaja v sezono 2024 v treh novih barvnih kombinacijah, ki poudarjajo pustolovskega duha in odlične terenske zmogljivosti.

Kombinacija novih barv z novim rdečim okvirjem poudarja športnost Tuarega, ki je na svojem dirkaškem prvencu v krstni sezoni osvojil prestižni naslov prvaka v italijanskem prvenstu Motorally v kategorij motociklov z dvovaljnim motorjem. Sedaj je Tuareg pripravljen, da Aprilijo popelje nazaj na velike afriške rally raid dirke. Prva preizkušnja bo že na Africa Eko Race kjer bodo glavni konkurent Yamahi ki je zadnja leta vladal na tej dirki.

Aprilia Tuareg 2024 je na voljo v novih barvnih shemah Atreides Black in Canyon Sand , navdihnjenih z naravnimi habitati, v katerih se dvovaljni pustolovski motocikel premika tako lahkotno. Pridružuje pa se tudi legendarna barvna shemi Dakar Podium, poklon dirkalinku Aprilia RXV 4.5, ki jo je vozil Francisco “Chaleco” Lopez in je leta 2010 na Dakarju osvojil skupno tretje mesto ter tri etapne zmage.

Na sprednjem blatniku je prikazan hod vzmetenja, ki je na vrhu v svojem razredu – 240 mm – s poudarkom na avtentičnem terenskem tehničnem paketu Aprilie Tuareg.

Nenazadnje, v skladu z njegovo nagnjenostjo k opustitvi asfalta, je za leto 2024 ponudba dodatkov, namenjenih Tuaregu, razširjena na zračni filter, posebej razvit za terensko uporabo in na prašnih cestah, s filtrirno močjo, ki ščiti motor pred vsesanim prahom v zgorevalni prostor dvovaljnega agregata.

Aprilia Tuareg je že na voljo pri prodajalcih v mreži Aprilia v novih barvnih shemah že od 12.190 evrov.