GASGAS SM 700 in ES 700 – KTM in Husqvarna sta dobila še izvedbo v prepoznavni rdeči barvi!

You are currently viewing GASGAS SM 700 in ES 700 – KTM in Husqvarna sta dobila še izvedbo v prepoznavni rdeči barvi!

GASGAS se je z modelom SM 700 in ES 700 podal tudi na cesto. Seveda ne gre za povsem nova motocikla saj sta oba modela narejena na osnovi legendarnega enovaljnika LC4. Gre torej za KTM supermoto in enduro , ki sicer nosi oznako 690. Pravzaprav so zelo podobno zgodbo naredli z znamo Husqvarna, le da so tam dodali oznako 700 kar nakazuje prostornino enovaljnega motorja. A kakorkoli, naj bost asupermoto in enduro, oranžne, belo – modre ali rdeče barve, v vsakem primeru gre za izjemne stroje. Njihova prednost so agilnost, zmogljivost in tehnična osnova brez konkurence.

Okvir je cevni, narejen na podoben način kot pri nekdanjih dirkalnikih za reli Dakar iz krom-molibdenovih jeklenih cevi. Zasnovan je za najboljšo vodljivost in izdelan z najmanjšo možno težo, zagotavlja ostre zavoje in stabilnost na ravnini. Lep izdelek je tudi tlačno ulita aluminijasta nihajna roka, ki ponuja ravno pravo mero upogiba za prenos izjemne moči enovaljnika na podlago, medtem ko 13,5-litrski rezervoar za gorivo, vgrajen v poliamidni podokvir, ohranja nizko težišče. Za popoln nadzor in stabilnost pri zavijanju v ovinke skrbi najnovejši Boschevi sistemi ABS, ki dela dobro tudi na terenu.

Enovaljni motor je srce tega stroja!

Z najvišjo močjo 74 KM pri 8.000 vrtljajih na minuto in izjemnim navorom lahko ta vsestranska motocikla vozite na svoj način. Najsodobnejša elektronika vedno zagotavlja natančen odziv na plin, medtem ko je gladko prestavljanje navzgor in navzdol v šeststopenjskem menjalniku zagotavlja serijsko vgrajen quickshifter.

SM 700

Prinaša zabavo z enovaljnikom na vsakodnevno vožnjo, ne glede na to, kam se odpravite, GASGAS SM 700 je supermoto z veliko prostornino, ki zagotavlja, da bodo vozniki vedno prišli z nasmehom na obrazu! Z izjemno močjo, ki je kot nalašč za živahno mestno ulično vožnjo, SM 700 zagotavlja vrhunsko zmogljivost v svojem razredu, dinamično vodljivost na cesti, napredno elektroniko in živahen videz GASGAS.

ES 700

Zagotavljanje največje vsestranskosti, da je vsaka vožnja prijetna, lahko na ES 700 doživijo vsi, ki najraje raziskujejo oddaljene poti, uživajo v dogodivščinah na mešani površini ali preprosto dodajo malo več zabave svoji vsakodnevni vožnji. GASGAS ES 700 je igriv, vsestranski enduro, ki združuje zmogljivosti na cesti z dokazanimi terenskimi zmogljivostmi, da ponosno prinaša igriv in živahen odnos GASGAS-a na ulico. S 13,5-litrskim rezervoarjem za gorivo, udobnim položajem za vožnjo, opremo in preizkušenim enovaljnim motorjem s 74 KM ni terena, kamor ES 700 ne bo splezal. Kako daleč boste prišli, je odvisno od vas!

Peter Kavčič

Foto: Gas Gas

#GASGAS #Supermoto #Enduro #Dualsport