Husqvarna motocross 2022

You are currently viewing Husqvarna motocross 2022

Huqvarna je prva izmed velikih proizvajalcev, ki so predstavili novosti motokros motociklov z letnico 2022.

Navzven se ni veliko spremenilo, motokros modele Husqvarna 2022 boste prepoznali v drugačni grafični podobi, ki ostaja zvesta švedsko navdahnjeni temno modro-beli barvi. Pri Husqvarna Motorcycles ohranjajo v ponudbi tako dvotaktne kot štiritaktne motokros specialke. Vseh devet modelov je razvitih za ustvarjanje vrhunskih voznih izkušenj za dirkače vseh starosti. Zagotavljajo brezkompromisne zmogljivosti, nizko težo, odlično ergonomijo in estetiko ter izjemno vodljivost.

Hzsqvarna FC 450 2022. Foto: Husqvarna Motorcycles

Izboljšali so vzdržljivost vseh velikih TC in FC strojev, ki imajo sedaj sistem hidravlične sklopke Brembo. Visoko zmogljiva komponenta je temeljito preizkušena na dirkah, da zagotovi enakomerno obrabo, skoraj brez vzdrževanja in popolno delovanje v vseh pogojih.

Samo najkakovostnejše komponente zagotavljajo vrhunske vozne lastnosti. Nova je hidravlična sklopka Brembo. Foto: Husqvarna Motorcycles
Za zagotavljanje izjemnega udobja in nadzora so motokros modeli 2022 opremljeni z vrhunskim WP vzmetenjem, ki voznikom vseh nivojev znanja zagotavlja natančno vodljivost. Visoko prilagodljive vilice WP XACT s tehnologijo AER imajo zračno komoro kot vzmet in oljno komoro pod pritiskom za dosledno blaženje po neravnem terenu. Tesnila z nizkim trenjem na blažilniku WP XACT, ki dopolnjujejo vilice, zagotavljajo optimalno delovanje zadaj na vseh površinah.
Vzmetenje WP XACT AER je najsodobnejše ta hip. Foto: Husqvarna Motorcycles
Z izjemno močjo in vrhunsko vodljivostjo Husqvarna TC ostaja izbira dirkačev, ki prisegajo na dvotaktne stroje. Husqvarna TC 125 in TC 250 sta s kompaktnimi in zmogljivimi motorji sodobna motocikla, ki so zasnovani tako, da zagotavljajo čisto intenzivnost in neverjetne izkušnje na motokros progi v vseh pogojih.
Husqvarna TC 250 2T. Foto: Husqvarna Motorcycles
4-taktni motokros motocikli Husqvarna imajo lahke in kompaktne motorje, ki proizvajajo vrhunsko moč in zagotavljajo neverjetno okretnost ter progresivno in dosledno vzmetenje. Ekskluzivno za modela FC 250 in FC 350 prinaša za leto 2022 nov torni ležaj na uravnoteževalni gredi kar poveča trajnost visoko vrtečih 4-taktnih motorjev.
Lahkotna vodljivost. FC 450. Foto: Husqvarna Motorcycles.
V izvedbi z dodatno opremo. Foto: Husqvarna Motorcycles