Italijanski Top Gun je sedaj možno naročiti

You are currently viewing Italijanski Top Gun je sedaj možno naročiti

V100 Mandello Aviazione Navale je končno pripravljen za predhodno rezervacijo. Samo 1913 oštevilčenih kosov, prednaročilo pa je odprto zdaj! Vse informacije dobite pri najbližje Moto Guzzi trgovcu.

Ekskluzivni Moto Guzzi V100 Mandello Aviazione Navale, izdelan v omejeni seriji 1913 oštevilčenih motociklov, kar je poklon letu ustanovitve letalske enote italijanske mornarice, je edinstven model, začenši s posebno barvo, ki jo je navdihnila mornarica.
F-35B grafika je zvesta reprodukcija grafike tega letala, z oznakami na obeh straneh pokrova motorja, skupaj z značilnimi črtami “jet intake”. Izgled nadgrajujejo tribarvna rozeta z nizko vidljivostjo na straneh rezervoarja za gorivo, emblem italijanskega pomorskega letalstva in logotip letalske enote, ki deluje na ladji.

Standardna oprema motocikla, ki sem ga testiral jeseni 2022, vključuje sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah in ogrevane ročke za roke, serijska številka pa je lasersko izrezljana na vznožju krmilnega droga. Vsako kolo ima svoj pokrov in spominsko ploščo.

#MotoGuzzi

Peter Kavčič

Foto: Moto Guzzi