Justin Bieber X Vespa – ko se združita dve pop ikoni

You are currently viewing Justin Bieber X Vespa – ko se združita dve pop ikoni

Ne morem ravno trditi, da sem velik ljubitelj muzike, ki jo ustvarja Justin Bieber a Vespa pod katero se je podpisal izgleda odlično!

Italijani so še pred par meseci napovedali sodelovanje z glasbenikom in sedaj je tu: Edinstven projekt, ustvarjen za praznovanje duha svobode in strasti do sloga in oblikovanja z eksplozivno mešanico ustvarjalnosti, ki združuje hladnost, pop kulturo in sodobnost.

Vespa je vedno spodbujala domišljijo umetnikov, stilistov in oblikovalcev po vsem svetu. V zadnjih letih so velika imena visoke mode, vključno z Giorgiom Armanijem, Christianom Diorjem in Seanom Wotherspoonom, združila svojo pristno ustvarjalnost z nezmotljivim slogom Vespa in razvila ekskluzivne kolekcije blagovnih znamk.

Namesto modne ikone – pop ikona!

Justin Bieber, mednarodno uveljavljen glasbeni zvezdnik z milijoni oboževalcev po vsem svetu je združil moči z Vespo, da bi predstavil JUSTIN BIEBER X VESPA, nov ekskluzivni model Vespa, ki si ga je osebno zamislil in oblikoval.

Bieberjeva strast do Vespe je znana: »Prvič sem se vozil z Vespo nekje v Evropi, verjetno v Londonu ali Parizu. Spomnim se samo, da sem videl Vespo in si rekel: “Želim se voziti z eno od teh”. In imel sem se tako super, samo veter mi je letel skozi lase, svoboda. Bilo je zabavno,« komentira Justin Bieber.

»Všeč mi je Vespa in sodelovati s tako klasično znamko je tako kul. Sposobnost izražanja sebe, bodisi z umetnostjo, glasbo, vizualno ali estetiko, zmožnost ustvarjanja nečesa iz nič – to je del mene. Končno je cilj pri ustvarjanju in oblikovanju vedno ustvariti svoje edinstvene stvari,” je dejal Justin Bieber.

Enobarvna je osnovna stilska značilnost, ki razlikuje novo Vespo, ki jo je podpisal Bieber.

Izbirali boste lahko med izvedbami s 50, 125 in 150 kubičnimi motorji. Rezervacije za to ekskluzivno Vespo za katero sem prepričan, da bo cena samo še rasla se bo odprla 20. aprila. Predlagam, da se kar postavitev v vrsto in preverite podrobnosti na vespa.com ali na posebej za to priložnost pripravljeni spletni platformi.

Peter Kavčič, foto: Vespa

#JustinBieberXVespa
#Vespa
#justinbieber