KTM vabi! ”Zamenjamo ključe v enkratni promocijski akciji”

You are currently viewing KTM vabi! ”Zamenjamo ključe v enkratni promocijski akciji”

KTM želi kupcem ponuditi večjo dodano vrednost, ko preidejo na nov V- dvovaljni model KTM 1290 LC8. Samo za omejen čas trgovci KTM ponujajo dodatnih 2.000 EUR nad ceno zamenjave, da si lahko v tej sezoni zagotovite bolj divjo vožnjo.

Motocikle KTM z oznako LC8 verjetno ni treba posebej predstavljati. V-twin LC8 zahteva spoštovanje že od trenutka, ko pritisnete gumb za zagon motorja, od serije KTM 1290 SUPER ADVENTURE, ki prečka vse kontinente, do manične družine KTM 1290 SUPER DUKE. Ker se ponašajo z najnaprednejšo elektroniko, asistenčnimi sistemi za voznika in vrhunsko zmogljivostjo v svojih segmentih, je njihov ugled zlahka razumljivo.

Vsi, ki ste usmerjeni v potovanja, KTM 1290 SUPER ADVENTURE S in 1290 SUPER ADVENTURE R pustolovskim voznikom ponujata dve edinstveni možnosti potovanja.

Najbolj zahtevni avanturisti, ki se odpravijo na teren, bodo v modelu KTM 1290 SUPER ADVENTURE R našli vse, kar potrebujejo, medtem ko bodo tisti, ki želijo na asfaltu premagati velike razdalje, uživali v modelu KTM 1290 SUPER ADVENTURE S in njegovih zmogljivostih za potovanja na dolgih razdaljah.

Ali na ovinkih zahtevate le najboljše? Potem je tu družina KTM 1290 SUPER DUKE!

Za tiste, ki so še bolj usmerjeni v asfaltne užitke, sta KTM 1290 SUPER DUKE R in 1290 SUPER DUKE R EVO brez konkurence. Številke o zmogljivosti povedo vse – 1301 cm3, 180 KM in 140 Nm, 1290 SUPER DUKE R EVO pa na vrh prehranjevalne verige NAKED motociklov prinaša v svojem razredu vodilno elektronsko prilagodljivo vzmetenje.

Preprosto povedano, serija KTM LC8 ponuja voznikom vrhunsko raven zmogljivosti in tehnologije, ki ustreza vsakemu bencinskemu navdušencu, prodajalci KTM pa so pripravljeni pripraviti ponudbo, ki je ne boste mogli zavrniti.

Trgovci KTM vsem zainteresiranim kupcem ponujajo dodatnih 2.000 EUR za zamenjavo, ne glede na znamko ali model – le za omejen čas. To pomeni, da morajo vsi, ki želijo pritisniti na plin povsem novega KTM 1290 LC8, ukrepati hitro!

#KTM #KTMSUPERDUKE #KTMADVENTURE #READYTORACE

Vsebino omogoča KTM