Novo v Sloveniji: Wottan Motor skuterji in motocikli od 125 do 300 kubičnih centimetrov z atraktivnim dizajnom in zanimivimi cenami

You are currently viewing Novo v Sloveniji: Wottan Motor skuterji in motocikli od 125 do 300 kubičnih centimetrov z atraktivnim dizajnom in zanimivimi cenami

Španska blagovna znamka skuterjev, ki ima v Valenciji svoj montažni obrat, se hitro uveljavlja na evropskem prostoru. Stavijo predvsem na široko ponudba skuterjev do 125ccm, idealni za mestni in primestni promet z italijanskim dizajnom in sodobno tehnologijo. Cenovno dostopnost pa si zagotavljajo s sestavnimi deli kitajskega partnerja.

Ponudbo sestavljajo skuterji od 125 do 300 kubičnih centimetrov.

Na kratko:  Vrh ponudbe predstavljajo zmogljivi skuterji 300ccm, ki omogočajo ob vsakodnevni uporabi tudi potovalno udobje. Ni naključje da spominjajo na podobne a bistveno dražje skuterje, zanimiva je tudi tehnologija keyless, ki je v tem segmentu prej izjema kot pravilo. Potem sta tu dva športna motocikla GP-1 in GP-2 ter motocikel brez oklepa in je predstavnik priljubljenih neo-retro motociklov. Wottanov caffe racer z enovaljnim motorjem prostornine 125 ccm ponujajo veliko predvsem za motoriste, ki vstopajo v svet motociklov.

Cene za 125 kubične skuterje se začnejo pri 2.890 evrih in končajo pri 4.190 evrih za največji, najmočnejši in najbolje opremljeni Strom-R ABS. Naked motocikel Rebbe 125 stane 3.090 s CBS zavornim sistemom in 400 evrov več za izvedbo z ABS sistemom. Športna različica GP-1 stane 3.390 evrov in GP-2 3.490 evrov. Oba sta na voljo le s sistemom CBS.

Najcenejši 300 kubični skuter se začne pri 4.390 evrih, najdražji pa sega do 5.190 evrov.

Potem je tu še paleta 125 kubičnih skuterjev, ki so vsi prav tako kot linija motociklov vozni s kodo125. Njihov adut je konkurenčna cena s kakovostno izdelavo in bogato opremo.

Še nekaj besed o proizvajalcu: Wottan Motor je špansko podjetje, ki ga je leta 2009 ustanovila ekipa strokovnjakov z bogatimi izkušnjami v sektorju mobilnosti. Danes je znamka Wottan Motor prisotna ne le v Španiji, pač pa tudi v Italiji, torej na dveh najpomembnejših evropskih trgih v smislu uporabe motornih koles kot prevoznega sredstva. Prav tako so v zadnjih letih kupci vrednost motociklov prepoznali tudi na Portugalskem, Malti in Cipru, s svojo prisotnostjo pa se lahko pohvalijo še v nekaterih drugih evropskih državah, med drugim od letošnjega leta naprej tudi v Sloveniji.

V podjetju Wottan Motor so ponosni na izkušeno ekipo strokovnjakov, ki se osredotoča na ponudbo  z lastno dodano vrednostjo in izjemnim razmerjem med kakovostjo in ceno. Trdno so prepričani v segment urbanih skuterjev kot rešitev za urbano mobilnost – pa ne le to, verjamejo, da je mogoče uživati v njegovi funkcionalnosti, če je izdelek oblikovalsko privlačen, dovolj zmogljiv, ponuja enostavno uporabo in zelo konkurenčno ceno ter nizke stroške vzdrževanja. Podjetje velik del ustvarjenih sredstev vlaga v razvoj in logistiko. Del tega je tudi 5.000 kvadratnih metrov veliko logistično skladišče, zbirno mesto, v katerem se opravlja tudi kontrola kakovosti in kjer potekajo vse operacije distribucije naših motornih koles, rezervnih delov in službene opreme.

Kot so povedali predstavniki za Slovenijo – gre za podjetje PR Moto d.o.o. je ravno zaradi vseh izkušen in logističnih rešitev dobava z nadomestnimi deli zagotovljena.

 

Vsi, ki si želite mobilnosti na dveh kolesih ste vabljeni v trenutno edini prodajni salon, ki se nahaja v sklopu Avtohiše Rebernik iz Breznega pri Podvleki. V sodobnem moto salonu su lahko vse modele ogledate v živo, večino njih pa tudi preizkusite na testni vožnji.