Otvoritev moto sezone As Domžale

You are currently viewing Otvoritev moto sezone As Domžale

Po dolgem, predolgem čakanju, zaradi dveletne pavze povezane z korona ukrepi, se je končno zopet zgodila tradicionalna otvoritev motoristične sezone pred As Domžale moto centrom v Trzinu. Poleg hitrih servisnih pregledov motorjev, predstavitve novih modelov znamke Honda in Ducati ter sejma rabljenih motornih koles, so se obiskovalci lahko podali tudi na testno vožnjo in izkoristili popuste za novo zaščitno opremo.

Na letošnjem spomladanskem dogodku se je zbralo okoli 2.000 obiskovalcev kar je dokaz kako željni smo Slovenci takšnih dogodkov. No lahko pa že povem, da pri As Domžale že planirajo prav tako tradicionalni jesenski piknik za vse motoristične privržence.

Obiskovalci so motocikle prizkusili tudi na testni vožnji

Za dogodek ob otvoritvi sezone so motoristom ponudili testno floto 10 vozil: Honda GL1800DA Tour Goldwing, CRF1100A4, CMX1100A REBEL, NT1100D DCT, CB650RA, ADV350A, NSS350A Forza, SH150AD, PCX125A in Ducati Multistrada V2 S ter Scrambler Desert Sled.

Fantje pri Asu pravijo, da bi si sicer želeli še precej več modelov nameniti testnim vožnjam, vendar na žalost dobave zamujajo in jih nameravajo v testno floto uvrstiti nekoliko kasneje. Vsekakor pa bodo omenjeni motocikli še nekaj časa na voljo vsem, ki jih še niste uspeli testirati.

Napoved za motoristično sezono 2022

Sergej Petkovšek (vodje prodaje Honda in Ducati) nam je zaupal: “Tudi letos nas veseli veliko povpraševanje in zanimanje za naši dve znamki Honda in Ducati. Prav tako za motocikle in skuterje vseh znamk nasploh. Zaradi številnih, a verjetno zdaj že vsem dobro znanih razlogov, so dobave kasnejše in skromnejše, kot bi si želeli, kar je na žalost postala nova realnost zadnjih dveh let za našo avto-moto branžo. Pomirja nas dejstvo, da za nami stojita dve resni znamki motociklov in zvesti motoristični navdušenci. Vsem našim strankam se zahvaljujemo za zaupanje in razumevanje. Še naprej se bomo trudili po naših najboljših močeh, da bi pravočasno zagotovili  zadostno količino motociklov in razveselili naše stranke.”

Peter Kavčič

Foto: As Domžale Moto center

#AsDomžale #Honda #Ducati #otvoritev #motosezona2022