GasGas MX 2023 – Prve novosti za motokros in crosscountry

You are currently viewing GasGas MX 2023 – Prve novosti za motokros in crosscountry

GASGAS vstopa v modelno leto 2023 prvi izmed proizvajalcev. Tehnično motorji ostajajo zelo blizu predhodnim modelom, so se pa močno potrudili glede izgleda saj se motokros in crosscountry modeli lahko pohvalijo z novim in zelo živahnim videzom.

Celotna ponudba motokros linije GASGAS je obarvana zelo rdeče! S to preobrazbo, združuje resne zmogljivosti na progi s svežim novim videzom predvsem za nadaljnjo zabavo ob koncu tedna!

Ker izhaja iz družine KTM je jasno, da gre za izjemno zmogljive stroje v rokah vikend bojevnikov in dirkačev na visoki ravni in seveda vseh vmes. Modeli 2023 ostajajo lahkotni in enostavni za vožnjo, kar vsem motokrosistom omogoča, da napredujejo in premaknejo svoje meje in se pri tem seveda predvsem zelo resno zabavajo! Skupaj z najnovejšo tehnologijo, WP vzmetenjem in komponentami, ki so vodilne v svojem razredu. Na voljo je kar 10 različnim modelov. Poskrbeli so tako za najmlajše kot tiste vmes in najstarejše in najbolj izkušene. Med modele za otroke sodijo MC E-5, ki gre na elektriko, MC 50, MC 65, MC 85. V liniji dvotaktnikov sta še MC 125 in MC 250. V ponudbi štiritaknikov imajo prav tako široko ponudbo. MC 250F, MC 350F, MC 450F in specialno verzijo MC 450 F Troy Lee Design kjer najdemo najboljšo možno opremo.

Troy Lee Design replica

Motokros in crosscountry modeli z letnico 2023 pridejo v trgovino k nam konec maja. Seles.si/gasgas

Peter Kavčič

Foto: GasGas