Honda Africa Twin gre nazaj v Afriko, zraven greste lahko tudi vi!

You are currently viewing Honda Africa Twin gre nazaj v Afriko, zraven greste lahko tudi vi!
20YM Africa Twin

Honda Adventure Roads se leta 2024 odpravlja v Maroko na svojo četrto izdajo in s tem vrača tja kjer se že dogajala prava avantura. Po obsežnem potovanju po edinstvenih pokrajinah Islandije leta 2022 se #Honda Adventure Roads naslednje leto podaja na novo poglavje s prvim od treh letnih #dogodkov , od katerih se vsak odvija na drugi celini.

Leta 2024 se #Honda Adventure Roads vrača v Afriko, kjer se bodo udeleženci spopadli z več kot 2.800 km čez sipine in gorate pokrajine Maroka na CRF1100L Africa Twin. Trasa po meri je bila zasnovana tako, da izboljša spretnosti tudi najbolj izkušenih terenskih mojstrov.

Zgodba #Honda Adventure Roads se je začela leta 2017 z epskim 8-dnevnim in 3500 km dolgim potovanjem od Osla do Nordkappa – najsevernejše točke Evrope – na CRF1000L Africa Twin. V drugi izdaji leta 2019 so vozniki na mopociklih Africa Twin v 12 dneh, polnih dogodivščin, prepotovali 3700 km najbolj osupljivih pokrajin Južne Afrike. Najnovejša različica izjemnega dogodka se je zgodila na Islandiji julija 2022, s 30 motoristi, ki so se morali spopasti z zasneženimi gorami, ledeno mrzlimi rečnimi prehodi in najtežjimi vremenskimi razmerami doslej.

V letu 2024 bo #Honda Motor Europe ponovno 30 voznikom ponudil resnično nepozabno, enkratno doživetje. Pustolovščina se bo tokrat začela v Agadirju na zahodni obali Maroka, od koder se bodo odpravili proti vzhodu proti sipinam Erg Chebbi pri Gara Medouarju, peljali skozi gorovje Atlas in razgiban kanjon Dades, preden bodo zavili proti severu do končnega cilja – mesto Nador. Poleg osupljivega terena, posejanega z zgodovinskimi gorskimi prelazi in odseki sipin za testiranje vzdržljivosti, bodo udeleženci lahko izkusili maroško kulturo, bivali v tradicionalnih bivakih in uživali v glasbi Gnaoua pod zvezdnim afriškim nebom.  

Paket na ključ vključuje tudi vso vrhunsko namestitev, prevoz prtljage, hrano, navigacijo, gorivo in medicinsko podporo.

Vodniki bodo vodili, udeleženci pa bodo imeli na voljo tudi GPS-sistem Tripy II in dodatno brezskrbnost zahvaljujoč sistemu za sledenje v živo Owaka, ki bo spremljal njihovo lokacijo tudi globoko v maroški puščavi.

Da bi dopolnili edinstveno izkušnjo, ki jo ponuja #Honda Adventure Roads, bodo udeleženci ponovno imeli priložnost voziti skupaj z dirkači Dakarja #Honda #racing Corporation iz ekipe Monster Energy #Honda Team in izkoristiti znanje teh športnikov svetovnega razreda.

Četrta izdaja #Honda Adventure Roads 2024 obljublja izjemno izkušnjo, ki bo med udeleženci spet skovala vseživljenjske spomine in prijateljstvo. Če želite prijaviti svoje zanimanje in prejeti nadaljnje podrobnosti in ekskluzivno vsebino o pripravi za Maroko, pojdite na  www.Hondaadventureroads.com

Več pa v spodnjem videu!