Motoristi za motoriste – nova brezplačna delavnica varne vožnje na Vranskem

You are currently viewing Motoristi za motoriste – nova brezplačna delavnica varne vožnje na Vranskem

Zavarovalnica Triglav že 11. leto zapored pripravlja dogodek za motoriste na Vranskem v AMZS centru varne vožnje, ki bo v nedeljo, 2. junija. Tako kot vsako leto tudi tokrat ne bo manjkalo vaj in trikov za boljšo tehniko vožnje pod vodstvom vrhunskih inštruktorjev. Kako lahko sodelujete preberite v nadaljevanju…

Poleg uživanja na motorju ne bo manjkalo dobrega vzdušja, hrane in pijače. Dogodek bo potekal v nedeljo, 2. 6. 2024.

Sodelujete lahko vsi, ki boste do 12 maja letos pri Zavarovalnici Triglav sklenili zavarovanje za vaš motor in dodali soglasje za GDPR, da vas bodo lahko obvestili o žrebanju. Vsi, ki imate za vaš motor pri Zavarovalnici Triglav že sklenjeno zavarovanje in, ki ste soglašali, da vas smejo obveščati, boste prav tako avtomatsko sodelovali v žrebanju!

Tokrat bodo izžrebali 100 udeležencev za brezplačno delavnico varne vožnje. Ampak pozor! S seboj boste lahko pripeljali prijatelja in to ne glede na to, kje ima sklenjeno zavarovanje za svoj motocikel.

Triglav delavnica za motoriste bo v nedeljo, 2. junija v AMZS Centru varne vožnje Vransko – spoznali se boste z osnovami varne vožnje!

Znanja in spretnosti ko govorimo o vožnji z motociklom in njegovem obvladovanju ni nikdar preveč. Ni važno, kaj vozite, kako velik ali zmogljiv motocikel imate, in prav tako ni važno, koliko let že imate izpit za motor.

Sam redno obiskujem naš, največjem in najmodernejšem centru varne vožnje, pri nas (in tudi daleč naokrog) pa sem motorist že več kot 30 let! Ne boste verjeli,… priznam, da sem se kljub mojim izkušnjam vedno naučil nekaj novega. Tudi zato motoristom in motoristkam, ki se vozijo po cesti, vedno svetujem, naj se čim prej udeležijo dobrega tečaja varne vožnje, kot je ta v AMZS centru.

Oglejte si, kako je bilo na delavnici za motoriste z Zavarovalnico Triglav pred enim letom:

Na Vranskem se boste torej naučili, kako suvereno obvladovati svoj motor v kritičnih situacijah na različnih asfaltnih podlagah in tudi v mokrem. Preizkusili boste tudi kako višja hitrost neverjetno podaljša zavorno pot in kako pravilno zavirati na različnih podlagah in preprečiti prometno nesrečo.

Pod budnim očesom inštruktorjev se boste naučili pravilno, varno in z ustrezno hitrostjo speljati ovinke in tudi kako sredi ovinka popraviti linijo z uporabo zadnje zavore!

Zadnja zavora ni nekaj česar se moramo motoristi bati kot žal mnogi še vedno zmotno mislijo. Zadnja zavora nam olajša vožnjo v ovinkih in bistveno izboljša varnost.

O tem, kaj lahko sami naredimo za več varnosti in kako lahko spremljamo, kakšen voznik ste, pa preberite na tej povezavi.

Zavarujte pri Zavarovalnici Triglav in s tem sodelujte v žrebanju. Z malo sreče boste tako prišli do novega znanja brezplačno.

Svoj motocikel lahko zavarujete pri svojem agentu, v kateri od poslovalnic ali kar preko spleta kar je prav tako hitro in enostavno!

V kolikor boste svoj motocikel prvič zavarovali pri Zavarovalnici Triglav, potrebujete:

  • znamko, model in tip motocikla
  • VIN številko, oziroma številka šasije
  • davčno številko
  • trenutno stanje števila prevoženih kilometrov
  • številko predhodne zavarovalne police, če želite prenesti bonus

Za sklepanje zavarovanja prek spletnega mesta boste seveda nujno potrebovali še plačilno kartico.

Pogoji sodelovanja na dogodku Motoristi za motoriste:

Kako do brezplačne delavnice varne vožnje? Izmed vseh, ki bodo do 12. 5. 2024 sklenili motoristično zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav ali že imajo aktivno zavarovanje motorja (in so podali privoljenje za prejemanje trženjskih sporočil) ter se bodo prijavili za sodelovanje v nagradni igri  bodo izžrebali 100 nagrajencev, ki se bodo lahko dogodka udeležili brezplačno, skupaj s svojo motoristično prijateljico ali prijateljem (torej vsak zmagovalec prejme 2 vstopnici na dogodek).

#zavarovalnicatriglav #vsebovredu #AMZS #triglav #zavarovanje #CVV

Foto: Kristijan Vatovec in Peter Kavčič

Vsebino omogoča Zavarovalnica Triglav