Tim Gajser osebno – o zaključku sezone in o projektu, ki bo dvignil veliko prahu!

You are currently viewing Tim Gajser osebno – o zaključku sezone in o projektu, ki bo dvignil veliko prahu!

Poglejte v zakulisje življenja našega najboljšega motokrosista in večkratnega svetovnega prvaka. Tim Gajser v videu razkriva kako trenira, kaj se je zgodilo na Hrvaškem kjer si je zlomil ključnico in kaj danes potrebuje športnik, da pride v sam svetovni vrh.

Za začetek v videu, ki ga je posebej o njem posnel FOX Racing razkrije, da dela na prav posebnem projektu, ki ga očitno navdihuje in zabava. V garaži namreč sestavlja dvotaktno pošast s kakršno so v devetdesetih letih tekmovali najboljši motokrosisti na svetu. Gre za kros specialko letnik nekje med 1990-1991, ki zmore v serijski izvedbi 65 ‘konjev’. Ko bo dvotaktna zverina nared bo Tima prav užitek gledati kako se z njo podi na motokros stezi v Lembergu. No, morda pa se bo s tem motociklom odpravil še kam, morda celo na kakšno dirko?

Honda CR500

V videu tudi iskreno pove kako je prišlo do padca, kjer si je zlomil ključnico in kako ga je zdravnik samo debelo pogledal, ko mu je dejal, da želi dirkati čez en teden, medtem ko se običajno takšna poškodba celi 4 tedne.

Tim Gajser priznava, da je to kar vidimo mi le del celotne zgodbe, kot češnja na vrhu torte, v resnici pa se za njegovim fantastičnim uspehom skriva ogromno trdega dela in treningov daleč stran od oči javnosti.

Peter Kavčič

Foto: Honda Proracing