As Domžale vabijo na otvoritev moto sezone – obljubljajo testne vožnje in najvišje popuste v tem letu!

You are currently viewing As Domžale vabijo na otvoritev moto sezone – obljubljajo testne vožnje in najvišje popuste v tem letu!

Lahko bi rekli pa smo končno dočakali tudi eno pošteno druženje in malo zabave v družbi motoristov! Vrača se tradicionalni dogodek, ki ga prireja As Domžale Moto center, ki je pred pandemijo iz leta v leto rasel in postal tako velik, da so ga radi obiskali motoristi in motoristke iz cele Slovenije. Pa če me spomin ne vara se je na dogodku enkrat pojavil tudi aktualni predsednik države, gospod Borut Pahor. No, za Pahorja ne vem če pride, vem pa da bom tam jaz, da se srečam z znanci in prijatelji, ki se že predolgo nismo srečali.

Otvoritev motoristične sezone 2022 se bo odvijala v soboto 16.4. od 9.00 do 18.00 ure pred podjetjem AS Domžale Moto center d.o.o. V Trzinu.

Na dan dogodka bo možno testiranje motornih koles Honda in Ducati. Ravno tako bo možno testirati različne modele čelad Shoei in Nolan.

Za lastnike rabljenih motornih koles, ki bi jih želeli prodati, bodo fantje in dekleta pri Asu na dvorišču rezervirali prostor za sejem rabljenih motornih koles, tako da mogoče lahko svojega prodate ali kupite novega.

Na dan dogodka bodo na vse artikle iz aktualne kolekcije iz zaloge zagotovili popust v višini minimalno 20%. Vsak kupec motoristične opreme bo imel tudi možnost žrebanja popustov do zelo zanimivih 50%. Poleg tega pa bo na voljo še vrhunska outlet ponudba s popusti do -80%.

Mogoče samo spomnim, da ne bo zadrege. Popusti se ne seštevajo in veljajo samo na dan prireditve in na artikle iz zaloge.

Obljubljajo tudi, da bo največji nakup dneva še dodatno nagrajen z brezplačnim vikend najemom motocikla. 

Za vse, ki vas zanima vzdrževanje vašega motocikla si boste lahko ogledali servisne aktivnosti in izvedeli še več o samem servisiranju motorjev in seveda njihovo pripravo na novo sezono.

dav

Tole se bo dogajalo na dogodku Otvoritev motoristične sezone 2022:

– testne vožnje honda+ducati

– predstavitev novih modelov 2022

– stranka sama izžreba popust od 20% pa do 50% na redno kolekcijo

– največji nakup osvoji gratis vikend izlet z našim motociklom

– sejem rabljenih motornih koles

– hitri servisni pregledi motorjev

– izjemen outlet z noro znižanimi cenami do -80%

– poskrbljeno za vrhunsko glasbo in hrano

Za pijačo poskrbi Moto Bar Trzin, za hrano Cateringlab. Za glasbo in ostalo tehnično podporo skrbi DJ Baza.

Peter Kavčič

Foto: AS Domžale Moto center

#Otvoritevsezone #Asmotocenter