Športni moto čevlji TCX ZETA WP za vsak dan

You are currently viewing Športni moto čevlji TCX ZETA WP za vsak dan

TCX ZETA WP je ravno tisto, kar je iščemo za vsakodnevne vožnje. Vrhunska kakovost se prepleta z zaščito in italijanskim stilom čevlja, ki je odličen za spomladanske dni, saj je v izvedbi WP odporen na vodo.

Čevelj je zasnovan za doseganje udobja in občutljivosti vožnje tako na najzahtevnejših potovanjih kot v vsakdanjem življenju. ZETA WP ima značilen športni videz, poudarjen s stilskimi detajli, nameščenimi na zgornjem delu in podplatu. Osnova zgornjega dela, narejena iz mehkih mikrovlaken, je čista, a prefinjena: Velcro trak poskrbi za varno zaščito vezalk, odsevni vložki in usnjeno oblazinjenje pa za športni izgled. Notranja obloga je izdelana iz vodoodporne T-Dry, membrane in poskrbi za suhe noge tudi v primeru dežja. Tako kot v vseh obutvah TCX je zračni vložek OrthoLite tudi v modelu ZETA WP. Podplat je izdelan iz visoko odporne gume, ki nudi dober oprijem na stopalkah in tudi na drsečem asfaltu. Na vseh občutljivih predelih stopala so vgrajene varnostne ojačitve. Obutev ima CE certifikat v skladu s standardom EN 13634: 2017.

Več o obutvi TCX in o omenjenem modelu preberite na www.tcxboots.com. Ponudbo pa si lahko ogledate tudi pri pooblaščenem trgovcu TC-Motoshop. Cena: 119 EUR.

Dodaj odgovor