Triumph vstopa v svet motokrosa – to so najnovejše informacije

You are currently viewing Triumph vstopa v svet motokrosa – to so najnovejše informacije
(Michael Shaw)

Triumph Motorcycles je izdal zadnjega v svoji seriji video predstavitev, ‘Vision to Reality’, v katerem Ricky Carmichael opravi zadnji test Triumphovega novega 250-kubičnega motocikla za motokros.

Rickyju se pridruži amaterska motokros senzacija Evan Ferry, ki je bil vključen v program testiranja novega motocikla, skupaj s številnimi profesionalnimi vozniki, ko je le-to doseglo končno stopnjo razvoja. V zadnjem videu je Ricky Carmichael dejal: »Res je uravnotežen, dobro je, kako vleče, ko pride iz ovinka, je zelo okreten. Ko vidite črto, bum, zmorete.” Evan Ferry je dodal: »Z okvirjem so našli nekaj posebnega. Mislim, da česa takega še nisem občutil.” Ob tem lahko dodam še to, da motor precej spominja na KTM, medtem ko aluminijast okvir na Yamaho, po tem kar sem videl v videu in na fotografijah.

(Michael Shaw)

Najnovejši film si oglejte tukaj.

Filme je izdal Triumph med pripravami na razkritje novega 250-kubičnega motocikla in pojdite v zakulisje, da se srečate z ekipo, delite podrobnosti o povsem novi aluminijasti šasiji in motorju ter ste priča končnemu testu.

Popoln datum razkritja še ni objavljen.  

(Michael Shaw)

This Post Has One Comment

Comments are closed.